10 maj 2014
15:00

Västerviks FF

Referat: Hovslätts IK Dam - Västerviks FF

I hemmamatchen mot Västerviks FF lade Hovslätts damer i den högsta växeln redan från minut ett och gav inte motståndarna särskilt mycket utrymme. Hovslätt hade spelövertag i princip hela matchen och när Västervik väl fick låna bollen sattes de genast under hög press, vilket gjorde att Hovslätt kunde bryta deras uppspel tidigt.

I halvtid ledde Hovslätt matchen med 3-0 efter mål av Jonna Lindberg, Therese Ramevik och Elize Schyman. I andra halvlek utökades sedan ledningen genom mål från Cajsa Elm och My Yngve och matchens slutresultat skrevs tillslut till 5-0.

Tränare Per Jansson var mycket nöjd med laget efter matchen, och säger att det var längesedan han såg något liknande. Tjejerna hade till exempel kunnat göra ytterligare fem mål genom att ha lite med skärpa i avsluten. Hela laget gjorde en kanonmatch och spelade ett underbart försvarsspel, men Sophie Randau och Malin Andersson var klart bäst på plan och tilldelas därför varsin extra ros.

Nu laddar vi för nästa veckas match borta mot Nässjö FF!

lör 16 aug 2014, 15:00 Västerviks FF - Hovslätts IK Dam 1 - 10